Van jongensdroom tot kinderfeestje…

Waren er vroeger maar dj-kinderfeestjes waarin ik kon leren scratchen en mixen. Want als jong gastje stond ik al in mijn jongenskamer plaatjes te draaien van mijn favoriete dj’s. Ik was niet het type kind dat fan was van Michael Jackson of Aha. Nee, ik werd warm van 2 Unlimited en The Party Animals. Om de ’90-hits van deze helden te kunnen beluisteren, begaf ik me met regelmaat  richting platenzaak. Want ja, er waren geen dj-kinderfeestjes en ik zocht alles zelf uit. Op mijn jongenskamer en in de platenwinkel inderdaad.

DANCEHITS

Maar na een tijdje had ik genoeg apparatuur verzameld voor de grote stap richting school, waar ik plaatjes mocht draaien tijdens een feestmiddag. Wow. Dit was vet! De jongens en meisjes van school gingen uit hun dak op de grootste dancehits van de nineties. En ik? Ik voelde me de Boxtelse Carl Cox. Wat was spinnen fantastisch!

DJ-SCHOOL

Inmiddels ben ik een volwassen meneer, maar nummers mixen van Martin Garrix, Sam Feldt en Armin van Buuren doe ik nog steeds heel graag. Ik treed als Mr JeePee op tijdens feesten, partijen en festivals. Als ik honderden mensen uit hun dak zie gaan op muziek die ik draai, krijg ik een enorme kick.

Omdat ik kinderen (en ook volwassenen trouwens) graag wil laten zien hoe cool het is dj te zijn, ben ik gestart met mijn eigen dj-school. In mijn dikke studio of op welke locatie dan ook, leer ik jou, andere kinderen, jongeren en volwassenen de tips & trics van het dj-vak! Een dj-set zit vol knoppen en ik leg jou uit hoe deze werken. En geloof me, je kunt er super toffe dingen mee doen.

KINDERFEESTJE

En zeg nou zelf: wat is er vetter dan jouw eigen kinderfeestje tot een festival maken? Ik kon als klein ventje in mijn jongenskamer al niks bedenken dat ik liever deed. En nog steeds niet! Dus wil jij je één dag Afrojack of David Guetta voelen? Kom dan je kinderfeestje vieren bij djproducer.school. En wie weet, sta jij straks te spinnen op dancefestivals als Awakenings en Lake Dance.

Geef een reactie